GREEN GARDEN Residence

Un vis ce poate deveni realitate chiar acum!

FB Cover - Green Garden Residence

O casa spectaculoasa, cu o curte doar pentru familia ta, intr-un condominiu din care fac parte si multe alte vile spectaculoase.

Ce poate fi mai atractiv?!

Conceptul Green Garden Residence vine in intampinarea cresterii masive a acestui tip de cerere (care a crescut exponential din cauza pandemiei de SARS-CoV-2) si dezvolta un cartier de vile cu regim mic de inaltime, P+1E cu curte proprie, racordate la retelele publice de utilitati (apa, gaze, curent, canalizare) si, cu acces facil catre retelele de infrastructura rutiere, transport in comun, invatamant, agroalimentar, etc...

Toate acestea in Sectorul 4, Bucuresti, intr-o zona aflata in plin boom imobiliar.

Ca semn de respect profund fata de clienti, intregul condominiu beneficiaza de infrastructura realizata la cele mai inalte standarde, iar fiecare curte este complet amenajata si se preda inclusiv cu vegetatie.

Faza IEste doar etapa de inceput ce a presupus 20 de locuinte P+1E dispuse in regim duplex, ce au fiecare o amprenta la sol de 75 mp si o suprafata desfasurata de 150 mp. Suprafetele curtilor difera de la o unitate locativa la alta.

Faza IIPresupune un numar de alte 60 unitati locative, cu suprafete utile variate precum si suprafete ale curtilor diversificate.

Faza IIIVa presupune realizarea unui numar de alte 230 unitati locative similare, ce vor face din ansamblul Green Gardem Residence cel mai mare ansamblul rezidential de vile din Zona de Sud.

234567

8

FACILITATI:

    • Locuri de parcare, doua locuri per locuinta.
    • Curte individuala, cu spatii verzi, dale, terase neacoperite, alei si platforme.
    • Strazi asfaltate si iluminate, prevazute cu instalatie de colectare a apelor fluviale.
    • Finisaje premium, de la parteneri cu renume precum: Romstal, Delta Design, Vetter Best, Baumit, Policolor, Gewiss, Luxuri Monarch, etc...

 

Consulta managerul de proiect si descopera universul Green Garden Residence!