ALPHA Residence

Brandul Alpha Residence trece printr-o noua faza de dezvoltare. Noua locatie dispune de o suprafata de 20.000 mp teren pe care se vor edifica 9 blocuri de locuinte mixte, de la garsoniere simple si duble, la 2 camere si la 3 camere. Complexul va dispune de spatii verzi, locuri de joaca, spatii comerciale.

Noul proiect marca Alpha Residence imbina 3 avantaje spectaculoase, probabil unice in Zona de Sud :

Pozitionarea la numai 800 de metri de statia de metrou Aparatorii Patriei
Apartamente la preturi extreme de accesibile ( inclusiv prin Programul Prima Casa)
Diversitate de oferte ( practic toata paleta de proprietati) si compartimentari in conformitate cu solicitarile pietei

Regimul de inaltime al imobilelor ce compun noul proiect Alpha Residence este de P+6 etaje (primele 8 blocuri) si P+4 etaje (blocul 9).

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, usa metalica de acces, tamplarie PVC, geam termopan, preze si intrerupatoare, instalatie electrica completa, centrala termica proprie pentru fiecare unitate locativa, lift.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru informatii suplimentare, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!